Zařízení & příslušenství
Sous-vide hrušky se skořicovou omáčkou
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 5min.
4 porce
Suroviny
-
120 gramů cukru
-
1 čajová lžička vanilkového cukru
-
1 ½ čajové lžičky mleté skořice
-
4 hrušky Williams, oloupané, bez jádřince, napůl
-
voda na ponoření sáčků
-
850 gramů vody (přibližně)
-
1 čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové)30 gramů citrónové šťávy (cca z půlky citrónu)
-
mandlové vločky orestované
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
3 mg
Protein
2 g
Kalorie
1024 kJ /
244 kcal
Tuk
3 g
Vláknina
5.6 g
Nasycený tuk
0.3 g
Sacharidy
48 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Vinná marináda
Žádné hodnocení
Lila makronky s maracujovo-čokoládovou ganache
2hod. 30min.
Vanilková omáčka (Crème Anglaise)
15min.
Grilované kačenky, vejce, omáčka z medvědího česneku, nové brambory
Žádné hodnocení
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
35min.
Pistáciové mini cheesecaky s mangem
2hod. 30min.
Kuřecí rolky s jablky, batáty a kari omáčkou
1hod. 25min.
Ovocná omáčka (Coulis)
10min.
Barbecue whisky omáčka
20min.
Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
45min.
Brusinkovo-rozmarýnové chutney
40min.
Jemná kuřecí prsa à la sous-vide
1hod. 35min.